Gå rett til innholdet på siden, eller til utvidet navigasjon for nettstedet!

Åge No © 2000-2008Velg skriftstørrelse: [ S ][ vanlig ][ L ]( ? )
 
* Televimsen presenterer undersider i cvseksjonen

Grimstad Kulturhus :: teknisk ansvar :: attest 18.08.2003

Grimstad Kulturhus ble åpnet i 1985 med tre kinosaler og 580 sitteplasser samt et utstillings- og møtelokale. Årlig har vi 2.300 filmfremvisninger og om lag 50 større sceneoppsetninger. Vi betjener arrangører, artister og over 65.000 publikummere.

Gjennom høst- og vårsemesteret tar vi mot Riksteatrets turnerende forestillinger og andre regionale teatergrupper og artister. Lokale krefter bruker huset til alt fra revyer, teater, UKM, foredrag, tekstframføringer, debatter og som utstillings- og salgslokaler. I juni er vi vertskap for Kortfilmfestivalen: fem dager med kortfilm og besøk av norske og utenlandske filmskapere og bransjefolk.

Åge Utnes, født 21.9.1959, har vært ansatt i full stilling ved kulturhuset fra 15.1.2001 til 31.8.2003. Han har koordinert vedlikeholdet av tekniske installasjoner på kulturhuset, noe som omfatter kino-, scene-, lyd-, lys- og sikkerhetsutstyr. Før arrangementene har han gjort klar scene og utstyr, tatt i mot og veiledet våre gjester. Han har også vært brannvernleder på huset og jobbet tett sammen med leverandører i forbindelse med en større gjennomgang av branntekniske forhold på huset. Siden 1. mars d.å. har han arbeidet i turnusplan, som i tillegg til nevnte arbeidsoppgaver har innbefattet arbeid som kinomaskinist og kontrollør.

Tilbakemeldinger fra våre gjester, leietakere og leverandører bekrefter at han er hjelpsom og ryddig med god oversikt og forståelse for tekniske utfordringer som måtte oppstå.

Åge slutter etter eget ønske for å søke nye utfordringer. Vi har hatt stor nytte av hans lojalitet, stå-på-vilje, lange erfaring og evne til å forutse mulige svakheter i arrangementer. Han er en ryddig og strukturert person med meget godt humør. Med dette gir vi ham våre beste anbefalinger.

E. H., konstituert kulturhusleder

Egne kommentarer

Arbeidet ved Grimstad Kulturhus ble avsluttet høsten 2003. Du må gjerne lese om arbeidet på aktueltsidene, eller ta en titt på en faksimile av attesten:

Lenke til attest etter arbeidet ved Grimstad Kulturhus, 2001-03

[ til toppen ]

www.aage.no © 2000-2008

Her er du nå :: aage.no » no » cv » relevant » GK :: Grimstad Kulturhus

Bokmålssidene er sist justert 28. september 2008  ©  Åge No : XHTML : Relaxed : CSS : 508 : WAI-A : Om tilgjengelighet! :: Blogg!
Til toppen av siden