Gå rett til innholdet på siden, eller til utvidet navigasjon for nettstedet!

Åge No © 2000-2008Velg skriftstørrelse: [ S ][ vanlig ][ L ]( ? )
 
* Televimsen presenterer undersider i cvseksjonen

Trondheim filmklubb :: Attest 21.01.92

Trondheim filmklubb er en uavhengig, ikke-politisk og ikke-kommersiell organisasjon. Filmklubbens formål er å vise god film og å spre kunnskap om film som kunst og som populærkultur. Trondheim filmklubb har varierende mellom 1400 og 2000 medlemmer og er tilsluttet Norsk filmklubbforbund.

Trondheim filmklubb har i løpet av de siste seks årene gjennomgått en kraftig ekspansjon. I dag viser vi langfilm tre dager i uken, noe som gir cirka 40 visninger hvert semester. Av disse er mellom 10 og 15 egenimporterte filmer. I tillegg avvikles årlig kortfilmfestivalen Minimalen.

Den største forbedringen har skjedd med presentasjonen av våre visninger. Et programblad som tidligere ble klippet, limt og kopiert, framstår i dag som et moderne og profesjonelt tidsskrift produsert med avansert datateknologi. Vi kan trygt påstå at vi har vært toneangivende i Norge på dette punktet.

Åge Utnes var styremedlem i Trondheim filmklubb fra 31.5.89 til 21.1.92. I tillegg til styremedlemmers vanlige forpliktelser, hadde han i denne perioden hovedansvaret for vårt programblad. Foruten å legge til rette for innskriving og å korrigere og redigere tekst, hadde han personlig ansvar for utforming av og kostnader på programblad og annen PR. Han har i aller høyeste grad bidratt til at filmklubben har nådd det profesjonelle ansikt utad, som vi i flere år har strebet etter.

Åge Utnes har utført sine arbeidsoppgaver med stor flid, og han har vært usedvanlig arbeidshungrig og flittig.

O. L., M. M. og I.M. N., styremedlemmer

Egne kommentarer

En svært lærerik periode med mye intenst tekst- og layoutarbeid.

På denne tiden la filmklubben om fra manuell setting til elektronisk behandling av tekst og bilder. Omleggingen ga innsikt både i gammel og ny teknologi.

I min tid laget vi åtte programhefter med om lag 250 sider toneangivende layout, pluss plakater og annen PR. Produksjonen ga godt innblikk i grafisk arbeid, og god nettverkserfaring med layout- og datafolk, kunstnere og trykkeri.

Ellers arrangerte vi en animasjonsfestival hvor vi viste hele genrebredden og skaffet til veie noe av det beste innen tradisjonell og elektronisk animasjon. Spesielt morsomt var det å forhandle med utenlandske rettighetshavere og regissører for å få visningstillatelse.

[ til toppen ]

www.aage.no © 2000-2008

* CV-logo (Byen er ikke langt unna, men selv liker jeg å bo på landet)

Å lære QuarkXPress var litt som å lære seg XHTML. Mye informasjonsarbeid, fine utfordringer i layout og hyggelig samarbeid med kunstnere og engasjerte frivillige ...

Styremedlem med ansvar for PR, Trondheim Filmklubb, 1989-92 :: Lenke til attest

[ til toppen ]

Her er du nå :: aage.no » no » cv » frivillig » TFK :: Trondheim filmklubb

Bokmålssidene er sist justert 28. september 2008  ©  Åge No : XHTML : Relaxed : CSS : 508 : WAI-A : Om tilgjengelighet! :: Blogg!
Til toppen av siden